ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

L'ACORD CIUTADÀ PER UNA BARCELONA INCLUSIVA SE SUMA A LA MARATÓ PER LA POBRESA AMB DIVERSES ACTIVITATS

El proper diumenge 27 de maig tindrà lloc la Marató per la pobresa, promoguda per TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató de TV3. Sota el lema 'Que ningú es quedi fora de joc' aquesta Marató vol sensibilitzar i mobilitzar la ciutadania entorn les moltes cares de la pobresa a Catalunya i, alhora, donar a conèixer la tasca desenvolupada per aquelles entitats i persones que treballen amb col·lectius en situació de risc o exclusió social. L'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, del qual el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya en forma part, vol contribuir també a la Marató organitzant diverses activitats a la ciutat el proper 24 de maig.
L'ACORD CIUTADÀ PER UNA BARCELONA INCLUSIVA SE SUMA A LA MARATÓ PER LA POBRESA AMB DIVERSES ACTIVITATS

Es tracta de dues activitats simultànies: d'una banda l'Àgora ciutadà de la Barcelona Social i, de l'altra, un acte participatiu al carrer per fer visible el treball que es desenvolupa a la ciutat per fer front a la pobresa i l'exclusió social.

 

L'Àgora Ciutadana de la Barcelona Social

Aquest tindrà lloc a la seu de Sant Joan de Déu Serveis Socials, de les 17 a les 18.30 hores, amb la participació de persones voluntàries de les moltes entitats del tercer sector social que treballen a la ciutat. Amb aquesta activitat es pretén fer un reconeixement al conjunt de persones i entitats que treballen per reduir la pobresa, així com debatre i compartir propostes i recomanacions per promoure una major implicació de la ciutadania en la lluita contra aquesta situació.

Per motius d'aforament i per garantir la representativitat dels diferents àmbits del voluntariat, cal formalitzar la inscripció al següent enllaç:

http://www.bcn.cat/barcelonainclusiva/ca/inscripcions.html

 

Acte simbòlic ciutadà: Barcelona amb la Marató per la Pobresa
Sota el nom 'Convertim la Cadira del Paral·lel en el símbol de la Marató per la pobresa i en el símbol de la Barcelona social', el qual tindrà lloc al Parc de les Tres Xemeneies del Poble Sec, de 17 a 20 hores, tots els ciutadans que s'hi acostin podran participar en diverses activitats i dinàmiques obertes a tothom amb la voluntat de convidar a la ciutat a sumar esforços per lluitar contra l'exclusió social.

 

Podeu seguir tots aquests actes al Twitter, a @AcordCiutada

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web