ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS: 'RECURSOS CREATIUS PER A LIDERAR EQUIPS DE TREBALL'

Matrícula fins el 29 de maig El treball en equip forma part del nostre dia a dia, i de la nostra manera habitual de treballar. En aquest curs, s'aprendrà a organitzar i dinamitzar reunions de treball incorporant-hi una mirada creativa.
NOU CURS: 'RECURSOS CREATIUS PER A LIDERAR EQUIPS DE TREBALL'

Els objectius d'aquest programa són

 

  • Identificar elements que ajudin a potenciar i millorar l'organització del treball en equip, analitzar els processos de comunicació que hi tenen lloc i les dinàmiques de treball que s'hi desenvolupen.
  • Desenvolupar tècniques i dinàmiques de grup que ajudin a optimitzar les reunions de treball, facilitin la comunicació i el treball d'equip, tot incorporant una mirada creativa en l'organització.

Aquest curs tindrà lloc del 4 al 20 de juny, els dilluns i dimecres de 18 a 21 hores. El termini per a inscriure's finalitza el dia 29 de maig.


El Col·legi facilitarà la gestió a aquelles persones que estiguin interessades en sol·licitar finançament per algun dels seus cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social, en concepte de formació professional dels treballadors i treballadores. Per a rebre més informació al respecte podeu adreçar-vos al correu electrònic formacio@colpis.cat

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web