ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ DE L'IDEARI DE LA XARXA D'INNOVACIÓ PÚBLICA

A Barcelona i Girona, al juny La Xarxa d’Innovació Pública (xip), composada per professionals i empreses amb la inquietud de transformar l'Administració Pública a través de la innovació i la tecnologia, presenta aquest mes de juny el seu ideari en dues sessions a Girona i a Barcelona.
PRESENTACIÓ DE L'IDEARI DE LA XARXA D'INNOVACIÓ PÚBLICA

L’Ideari de la xip és un document marc que conté els principis i valors de la Xarxa d’Innovació Pública, i que és fruit del treball col·laboratiu dut a terme, durant un més d’un any, entre membres vinculats a les diferents administracions públiques catalanes.

El dia 12 de juny a Girona i el dia 14 de juny a Barcelona, respectivament, fins a 300 persones intercanviaran idees i propostes per al canvi a les organitzacions públiques.  A partir de l’Ideari que es presenta, en el qual han col·laborat sis grups de treball per consolidar les línies inicials plasmades al seu manifest, la xarxa vol organitzar les seves actuacions futures per millorar l’Administració Pública.

Govern obert, xarxes socials, crowdsourcing, comunitats d’aprenentatge, lideratge directiu en xarxa, smartcities o usos lingüístics en entorns digitals són alguns dels aspectes principals en que es basa l’ideari, i dels quals es derivaran projectes i productes que puguin servir de suport a qualsevol professional o directiu públic que vulgui implementar canvis en la seva àrea de treball.


Inscripcions:
Per participar d'aquestes sessions nomes cal inscriure's a: xarxaip.cat/presentacio_ideari

Podeu fer el seguiment de la sessió per Twitter, amb el hashtag #IdeariXip

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web