ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

JORNADA SOBRE EL REIAL DECRET-LLEI DE MEDIACIÓ EN ASSUMPTES CIVILS I MERCANTILS

28 de juny Diversos Col·legis professionals, entre ells el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, organitzen la jornada sobre el Reial Decret-Llei de Mediació en Assumptes Civils i Mercantils, la qual tindrà lloc el proper 28 de juny, a la seu del Col·legi d'Agents Comercials de Barcelona. Es tracta d'una activitat exclusiva i gratuïta per als col·legiats de les entitats organitzadores.
JORNADA SOBRE EL REIAL DECRET-LLEI DE MEDIACIÓ EN ASSUMPTES CIVILS I MERCANTILS

El mes de març de 2012 el Consell de Ministres va aprovar el Reial Decret-Llei de Mediació en assumptes Civils i Mercantils i va incorporar al dret espanyol la Directiva 2008/52/CE del Parlament Europeu i del Consell, sobre certs aspectes de la mediació en afers civils i mercantils. De manera que la mediació s’estén en l’àmbit civil i mercantil i posa a disposició dels ciutadans un nou mecanisme de resolució de conflictes que és voluntari i que pretén ser àgil, flexible i econòmic.

En aquesta jornada es parlarà sobre les principals característiques d'aquest Reial Decret-Llei i s'intentarà donar resposta als dubtes i les expectatives que aquest ha pogut generar.

Activitat exclusiva i gratuïta per als col·legiats dels Col·legis organitzadors de la jornada. Inscripcions a la web del CEESC

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web