Notícies

gener 09, 2021
NOU CICE DE SEMINARIS: US FOREIGN POLICY 
Dues sessions mensuals, de gener a juny

L’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI) i l’Institut d’Estudis Nord-Americans (IEN) enceten el cicle de seminaris US Foreign Policy. La primera sessió tindrà lloc el proper dimarts 12 de gener i estarà dedicada a les guerres de Vietnam i Iraq. 

 

El cicle s’emmarca en el programa American Politics and International Security i té com a objectiu principal potenciar la capacitat de reflexió i investigació sobre la política exterior nord-americana i la seguretat internacional, aprofundint en el coneixement dels aspectes estratègics, geopolítics i socioeconòmics que tinguin un vincle rellevant amb aquesta temàtica.

 

Els programa busca participar en debats públics, d’experts i d’acadèmics sobre la política exterior d’Estats Units i les seves implicacions globals així com establir relacions i xarxes amb investigadors i centres d’investigació nord-americans en les àrees d’interès del programa. Així mateix, el programa fa especial atenció a la política exterior nord-americana en el marc europeu i mediterrani i en les relacions transatlàntiques.

 

L’assistència al cicle de seminaris és gratuïta, però cal inscripció prèvia per tal de rebre l’enllaç d’accés. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

Share This