Notícies

maig 14, 2015
NOU CURS! ELS FONS EUROPEUS 2014-2020: UNA NOVA GENERACIÓ DE PROGRAMES
Inscriu-t’hi fins al 28 de maig!

Els programes  europeus presenten tota una sèrie de novetats tant pel que fa a les seves prioritats temàtiques com al seu funcionament. I és que actualment ens trobem en els primers estadis del marc financer europeu 2014-2020, en el qual es vetlla per impulsar una nova generació de programes per a aquest període.

Al marge de les novetats del pressupost per a aquest període (2014-2020), el curs també t’ofereix conèixer la lògica i les diverses polítiques de la Unió Europea, el seu desplegament en programes temàtics i com aquests es concreten en projectes.

Parlem, per exemple, dels fons estructurals i d’inversió europeus (FEDER, FSE, Cooperació Territorial Europea, FEADER i FEMP) o els programes d’àmbit temàtic (com ara Europa Creativa, Erasmus+, Life, etc). També es tractaran els fons europeus en temes d’ R+D i d’acció exterior (com ara Horizon 2020), COSME, política de veïnatge i cooperació al desenvolupament.

El curs  tindrà lloc els dies 4 i 11 de juny de 16h a 20h a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (carrer de Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a). Anirà a càrrec de Josep Rodríguez, expert en gestió i avaluació projectes de cooperació europea i internacional, i Carla Canal, politòloga i tècnica de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This