Notícies del Col·legi

NOU DILLUNS DE GÈNERE: “LES BRUIXES, PER QUÈ VAN DESAPARÈIXER?”

Dilluns de Gènere és una trobada mensual organitzada per la Comissió de gènere del COLPIS, i obert a tot els col·legiats i col·legiades, on presentem i debatem diferents temes relacionats amb les ciències polítiques i socials des d’una perspectiva de gènere. Les trobades són l’últim dilluns de cada mes, de 19 a 20 hores, per Zoom. L’objectiu de les sessions és conèixer-nos, fer xarxa, i compartir els nostres coneixements. En cada sessió una persona de la comissió fa una presentació de 25 – 30 minuts sobre un tema en concret, seguit de 30 minuts de discussió i debat. Els temes tractats fins ara inclouen: l’impacte de les Apps al sector de les cures a domicili; els videojocs des d’una perspectiva de gènere; la violència de gènere a la tercera edat; l’ús i política del temps; i conciliació i corresponsabilitat, discapacitat i feminisme.

El proper Dilluns de Gènere: presentació i debat en línia: “Les bruixes. ¿Per què van desaparèixer?”

En aquesta sessió l’Anna Cobo ens presentarà un tema que va estudiar durant uns mesos i que li va fascinar: la caça de bruixes. Ens explicarà qui eren, que feien, perquè les van matar i quines van ser les conseqüències de tot això. En el debat després de la seva presentació ens preguntarem com la caça de bruixes impacta en el nostre mon el dia d’avui.

Sobre l’Anna Cobo:
Diplomada en Treball Social per la UNED i graduada en Sociologia per la UNED, actualment fa un màster en Innovació en Intervenció Social i Educativa per la Universitat Rovira i Virgili. La seva trajectòria laboral està plenament vinculada a l’àmbit de la salut.

QUAN: Dilluns 28 de febrer 19.00 a 20:00 hores
ON: Per Zoom

Aquest acte està reservat a les persones col·legiades.

ASSISTÈNCIA: Les persones interessades en assistir-hi han d’enviar el seu nom i cognoms i número de col·legiat/da a l’adreça de correu electrònic colpis@colpis.cat, indicant a l’assumpte ‘Dilluns de Gènere 28/2’

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This