Notícies del Col·legi

NOU DILLUNS DE GÈNERE: “LES BRUIXES, PER QUÈ VAN DESAPARÈIXER?”

Dilluns de Gènere és una trobada mensual organitzada per la Comissió de gènere del COLPIS, i obert a tot els col·legiats i col·legiades, on presentem i debatem diferents temes relacionats amb les ciències polítiques i socials des d’una perspectiva de gènere. Les trobades són l’últim dilluns de cada mes, de 19 a 20 hores, per Zoom. L’objectiu de les sessions és conèixer-nos, fer xarxa, i compartir els nostres coneixements. En cada sessió una persona de la comissió fa una presentació de 25 – 30 minuts sobre un tema en concret, seguit de 30 minuts de discussió i debat. Els temes tractats fins ara inclouen: l’impacte de les Apps al sector de les cures a domicili; els videojocs des d’una perspectiva de gènere; la violència de gènere a la tercera edat; l’ús i política del temps; i conciliació i corresponsabilitat, discapacitat i feminisme.

El proper Dilluns de Gènere: presentació i debat en línia: “Les bruixes. ¿Per què van desaparèixer?”

En aquesta sessió l’Anna Cobo ens presentarà un tema que va estudiar durant uns mesos i que li va fascinar: la caça de bruixes. Ens explicarà qui eren, que feien, perquè les van matar i quines van ser les conseqüències de tot això. En el debat després de la seva presentació ens preguntarem com la caça de bruixes impacta en el nostre mon el dia d’avui.

Sobre l’Anna Cobo:
Diplomada en Treball Social per la UNED i graduada en Sociologia per la UNED, actualment fa un màster en Innovació en Intervenció Social i Educativa per la Universitat Rovira i Virgili. La seva trajectòria laboral està plenament vinculada a l’àmbit de la salut.

QUAN: Dilluns 28 de febrer 19.00 a 20:00 hores
ON: Per Zoom

Aquest acte està reservat a les persones col·legiades.

ASSISTÈNCIA: Les persones interessades en assistir-hi han d’enviar el seu nom i cognoms i número de col·legiat/da a l’adreça de correu electrònic colpis@colpis.cat, indicant a l’assumpte ‘Dilluns de Gènere 28/2’

Últimes notícies

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

El 28 de febrer de 2022 el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya va tenir l’oportunitat, gràcies a l’editorial Gedisa, de mantenir un interessant col·loqui amb la cèlebre politòloga nord americana, la Dra. Jane Mansbridge, amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Democracia. Amistad y pugna’, editat per Gedisa.

read more
EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

El passat 29 de març el degà, Jordi Pacheco; el director, Antoni Biarnés; el responsable de la Comissió de Gestió Pública, Josep Oller, i Montse Perals, de la Junta del Colpis, van assistir a una reunió amb l’Honorable Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Laura Vilagrà, a qui se li va fer entrega del seu carnet de col·legiada, en la seva qualitat de politòloga.

read more
Share This