Notícies del Col·legi

NOU PODCAST DEL PROGRAMA ‘LA MIRADA DEL COLPIS’: CONFERÈNCIA SOBRE EL FUTUR D’EUROPA

Al darrer podcast organitzat pel Colpis parlem sobre la Conferència sobre el Futur d’Europa, una sèrie de debats sobre els reptes i les prioritats del futur de la Unió Europea. És la primera vegada que la UE organitza un exercici democràtic d’aquestes característiques, amb debats per tot Europa organitzats per governs, associacions, ongs i, fins i tot, pels propis ciutadans.

Aquest cop el nostre podcast La mirada del Colpis ha versat sobre el futur d’Europa. Sobre aquesta qüestió vam debatre, amb la politòloga i col·legiada Dèbora Miralles, especialitzada en relacions exteriors i Unió Europea, i comissionada de Relacions Internacionals del Colpis; amb el politòleg i col·legiat, Miquel Iborra, responsable de Política per a Europa a la Direcció General d’Afers Europeus i Mediterranis de la Generalitat de Catalunya; amb Mariona Espín, politòloga i encarregada de Comunicació i de la Conferència sobre el Futur d’Europa al secretariat d’Europeus Federalistes; i finalment, amb el Dr. Xavier Ferrer, també col·legiat, economista i politòleg i president del Consell Català del Moviment Europeu i president de la Comissió d’Economia Internacional i UE del Col·legi Economistes de Catalunya. El programa ha estat conduït i moderat pel politòleg i col·legiat, Aran Solé, als estudis de Marina Ràdio.

Podeu trobar més informació sobre aquesta conferència a: https://futureu.europa.eu/

Últimes notícies

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

L’Institut d’Estudis de l’Autogovern, l’Associació Catalana de Ciència Política i el Colpis organitzem aquest seminari sobre els elements clau per a un disseny electoral.

read more
Share This