Notícies del Col·legi

NOU PODCAST DEL PROGRAMA ‘LA MIRADA DEL COLPIS’: CONFERÈNCIA SOBRE EL FUTUR D’EUROPA

Al darrer podcast organitzat pel Colpis parlem sobre la Conferència sobre el Futur d’Europa, una sèrie de debats sobre els reptes i les prioritats del futur de la Unió Europea. És la primera vegada que la UE organitza un exercici democràtic d’aquestes característiques, amb debats per tot Europa organitzats per governs, associacions, ongs i, fins i tot, pels propis ciutadans.

Aquest cop el nostre podcast La mirada del Colpis ha versat sobre el futur d’Europa. Sobre aquesta qüestió vam debatre, amb la politòloga i col·legiada Dèbora Miralles, especialitzada en relacions exteriors i Unió Europea, i comissionada de Relacions Internacionals del Colpis; amb el politòleg i col·legiat, Miquel Iborra, responsable de Política per a Europa a la Direcció General d’Afers Europeus i Mediterranis de la Generalitat de Catalunya; amb Mariona Espín, politòloga i encarregada de Comunicació i de la Conferència sobre el Futur d’Europa al secretariat d’Europeus Federalistes; i finalment, amb el Dr. Xavier Ferrer, també col·legiat, economista i politòleg i president del Consell Català del Moviment Europeu i president de la Comissió d’Economia Internacional i UE del Col·legi Economistes de Catalunya. El programa ha estat conduït i moderat pel politòleg i col·legiat, Aran Solé, als estudis de Marina Ràdio.

Podeu trobar més informació sobre aquesta conferència a: https://futureu.europa.eu/

Últimes notícies

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

El 28 de febrer de 2022 el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya va tenir l’oportunitat, gràcies a l’editorial Gedisa, de mantenir un interessant col·loqui amb la cèlebre politòloga nord americana, la Dra. Jane Mansbridge, amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Democracia. Amistad y pugna’, editat per Gedisa.

read more
EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

El passat 29 de març el degà, Jordi Pacheco; el director, Antoni Biarnés; el responsable de la Comissió de Gestió Pública, Josep Oller, i Montse Perals, de la Junta del Colpis, van assistir a una reunió amb l’Honorable Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Laura Vilagrà, a qui se li va fer entrega del seu carnet de col·legiada, en la seva qualitat de politòloga.

read more
Share This