Notícies

novembre 26, 2009
NOU POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL
Pre-inscripció oberta fins el 4 de desembre

Aquest Postgrau pretén oferir una formació de tercer cicle que permeti al personal tècnic dels ens locals adquirir les competències necessàries per implementar programes i accions relacionades amb el desenvolupament local, amb una especial atenció a àmbits clau com són la regeneració de l’espai urbà, el foment de l’activitat productiva empresarial i el mercat de treball.

 

La formació que ofereix el Postgrau s’adreça a professionals d’entitats locals vinculades a la promoció econòmica i el desenvolupament local que tinguin interès en ampliar la seva formació en el camp del desenvolupament local. En aquest sentit, els requisits específics restrictius d’accés serien els següents: 

 

  • Llicenciats/des i Diplomats/des que desitgin ampliar o completar la seva formació en l’àmbit del desenvolupament econòmic local.
  • Altres titulats amb una experiència professional en el camp del desenvolupament local superior a 3 anys (només en el cas de no estar en possessió d’una titulació acadèmica universitària)

El postgrau s’impartirà des del 21 de gener fins el 8 de juliol de 2010. El termini de pre-inscripció finalitza el pròxim 4 de desembre.


ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

FITXER ADJUNT

TRÍPTIC DEL POSTGRAU

Share This