Notícies

juny 20, 2018
NOU SOPAR-DEBAT, AMB JAUME COLLBONI
Dimarts 10/7, a les 21h, a Barcelona

Collboni va néixer a Barcelona l’any 1969. És llicenciat en Dret i advocat de professió. Els seus orígens al món de la política estan lligats al moviment estudiantil universitari de principis de la dècada del 90. Afiliat al Partit dels Socialistes de Catalunya des de l’any 1991, va ser portaveu del grup socialista al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. Al 2015 va ser candidat a l’Alcaldia de Barcelona pel PSC, després de guanyar les primàries obertes organitzades per aquest partit, i recentment ha estat designat Alcaldable una altra vegada; d’altra banda, durant un temps va ser segon tinent d’alcalde barceloní, compartint executiu local amb Barcelona en Comú fins que aquest grup va  trencar la coalició de govern. 

En els darrers deu anys ha format part de la direcció nacional de la UGT de Catalunya. A més, va ser membre del Consejo Económico y Social, de 1999 a 2001. Del 2005 al 2010 ha estat coordinador del Grup parlamentari socialista al Parlament de Catalunya i  secretari de Programes i Acció Sectorial. També va ser diputat al parlament de Catalunya en la X legislatura i secretari de Comunicació i Portaveu del PSC des del 12è Congrés (2011-2014). Actualment és secretari de l’àrea de Política Municipal del PSC. 

FITXA DE L’ACTIVITAT

TEMA: “La meva visió de Barcelona”
DATA:  Dimarts, 10 de juliol, a les 21h. Atenció: per motius d’agenda del Sr. Collboni s’ha canviat la data del sopar, inicialment prevista pel 25/6.
LLOC:  Hotel Catalonia Passeig de Gràcia (Gran Via de les Corts Catalanes, 644)
PREU: 21€ (socis ACP i col·legiats COLPIS) – 25€ No socis

Inscripcions a través del següent ENLLAÇ (fins divendres 6 de juliol). Se us confirmarà la plaça.   


Share This