Notícies

novembre 06, 2019
NOVA INCORPORACIÓ A L’EQUIP DE TREBALL DEL COLPIS
En el marc del programa de Garantia Juvenil

Sara García Arroyo, graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració i col·legiada, s’ha incorporat a l’equip de treball del Col·legi en el marc del programa de Garantia Juvenil, amb un contracte de treball de sis mesos efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.


Garantia Juvenil és un programa impulsat per la Unió Europea contra l’atur juvenil en la que hi col·laboren el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Està dotat amb 6.000 milions d’euros que estan distribuïts entre els estats membres segons les necessitats de cada mercat laboral. Catalunya compta amb 241 milions d’euros fins l’any 2020, entre fons propis i els del Fons Social Europeu.

 

Els joves beneficiaris, que han de ser menors de 30 anys, tenen el compromís de la Generalitat de rebre ofertes de formació, feina, pràctiques laborals o emprenedoria, en un termini de quatre mesos des que van acabar la formació o van començar el període d’atur.

Share This