Notícies

juliol 06, 2020
NOVA SESSIÓ D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL – EXCLUSIU PER COL·LEGIATS/DES
Tot el que necessites saber per treballar de secretari, tresorer o interventor local

Si ets un politòleg/oga o sociòleg/oga recentment graduat i a la cerca d’una primera ocupació o si persegueixes un canvi laboral, les places de secretaria, tresoreria i intervenció de les administracions locals són oportunitats a considerar. En efecte, es tracta de llocs de treball estimulants, ben remunerats, que permeten fer una carrera professional i que sempre tenen vacants a cobrir.


Dilluns 6 de juliol, a les 17h hores, explicarem en què consisteixen aquestes feines, com s’hi accedeix i quines coses bones i dolentes tenen. Ho descobrirem de la mà de dos politòlegs que estan exercint aquest tipus  de responsabilitats i que compartiran amb nosaltres la seva experiència: Ivan Cristóbal Esteller, secretari-interventor a l’Ajuntament de Traiguera i a la Mancomunitat Taula del Sénia i en Lluís Bordes, interventor a l’Ajuntament d’Almacelles.

 

L’activitat es farà en streaming sobre Zoom, i per a participar-hi, el mateix dia 6 s’enviarà als inscrits el link a la plataforma a través del correu electrònic
 

Per a inscriure’s a la sessió, cal omplir aquest formulari.

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

INVITACIÓ

Share This