Notícies

juny 13, 2021
OBERTA LA CONVOCATÒRIA D’AJUT A LA RECERCA LLEGAT PASQUAL MARAGALL 2021
Data límit de presentació: 15 de setembre

La Fundació Catalunya Europa amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, convoca la 8a edició de l’Ajut a la Recerca Llegat Pasqual Maragall. L’ajut promou i estimula a investigadors i investigadores a realitzar estudis sobre els principals àmbits en els quals es van materialitzar el pensament i l’acció política de Pasqual Maragall, tant en la seva dimensió històrica com en el seu plantejament actual.

 

L’ajut està dotat en 5.000€. Poden sol·licitar aquest ajut les persones que tinguin experiència acreditada en recerca en el camp de les ciències socials i que tinguin 40 anys o menys en el moment de presentar la sol·licitud.

 

El jurat valorarà com a mèrit principal que la recerca projectada tingui com a objecte els aspectes històrics o la vigència actual dels camps del pensament i l’acció política de Pasqual Maragall, i més concretament les polítiques socials dels governs locals, la governança metropolitana en perspectiva europea i el rol de les ciutats en la definició i aplicació de polítiques europees pel que fa l’Àmbit Ciutat i, la governança multinivell i la subsidiarietat a Espanya i a Europa, l’Europa social, l’impuls europeu a les transicions climàtica o digital i la cooperació territorial a Europa dins l’Àmbit Europa.

 

La data límit per presentar les propostes és el 15 de setembre de 2021.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This