Notícies

setembre 22, 2019
OBERTA LA CONVOCATÒRIA PEL PREMI JOVENTUT 2019

L’Agència Catalana de la Joventut, a través de l’Observatori Català de la Joventut, i amb la col·laboració de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, ha obert la convocatòria anual de suport a la recerca en matèria de joventut.

L’objectiu de la convocatòria és contribuir a millorar el coneixement de la realitat juvenil a Catalunya i enfortir, dinamitzar i visibilitzar la xarxa d’investigació en aquesta temàtica. La convocatòria es divideix en tres línies:

Premi Joventut. Premi a la millor tesi doctoral o treball de final de carrera o màster sobre la realitat juvenil. Dotat amb 2.000 euros.
 
• Beques per a la realització de tesis doctorals en matèria de joventut. Beques adreçades a estudiants de doctorat que estan fent la tesi sobre la realitat juvenil. Dotat amb 2.000 euros per beca i 4.000 euros en total.
 
• Ajuts a projectes d’estudi i anàlisi en matèria de joventut a Catalunya. Finançament de projectes de recerca sobre la joventut. Dotat amb un màxim de 10.000 euros per ajut i 20.000 euros en total.
 
El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 3 d’octubre de 2019. Podeu consultar les bases reguladores, la convocatòria de 2019 i tota la informació relacionada aquí.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This