Notícies

novembre 07, 2012
OBERTA LA III EDICIÓ DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL
Inscripcions fins l’11 de novembre

Aquest Postgrau pretén oferir una formació de tercer cicle que permeti al personal tècnic dels ens locals adquirir les competències necessàries per implementar programes i accions relacionades amb el desenvolupament local, amb una especial atenció a àmbits clau com són el foment de l’activitat productiva empresarial i el mercat de treball.


Requisits d’accés

El Postgrau s’adreça al personal tècnic de les entitats locals que treballen en l’àmbit de promoció econòmica i el desenvolupament local que tinguin interès en ampliar la seva formació en aquests àmbits. Seguint els criteris de selecció establerts en anteriors edicions, es donarà prioritat a aquells tècnics finançats pel SOC en el marc de les convocatòries de “Programes de Desenvolupament Local”, “Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local”, “Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local”, “Treball als Barris” i “Treball a les 7 Comarques”.

Els aspirants a una de les places del Postgrau hauran de ser persones amb titulació universitària de grau mig i/o superior.

 

Inscripció i matrícula
Per poder accedir a una de les places del Postgrau, els interessats hauran de fer arribar abans de l’11 de novembre la fitxa de pre-inscripció. Una vegada finalitzat aquest termini, s’avaluaran les sol·licituds i es determinarà el llistat definitiu d’admessos entre el 12 i el 14 de novembre. Les persones admeses hauran de formalitzar la matrícula entre el 19 i el 23 de novembre.
El Servei d’Ocupació de Catalunya finança el cost total de la matrícula.

Calendari del Postgrau
Enguany les classes començaran el 29 de novembre i finalitzaran el 4 de juliol de 2013, i tindran lloc en dijous de 9.30 a 13.30h i de 15.00 a 19.00 hores

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This