Notícies del Col·legi

“OCCIDENT HAURIA DE FER AUTOCRÍTICA SOBRE LA GUERRA A UCRAÏNA”

El primer programa de La mirada del Colpis de 2023 l’hem dedicat a la guerra entre Rússia i Ucraïna. Per què va esclatar el conflicte? Quin paper està jugant Occident? I la Xina? Quin futur li espera a Rússia? I a Ucraïna? Què podem esperar del conflicte aquest 2023? Emès dilluns 9/1/23  al 106.9FM de Ràdio Catalana de la Cultura i l’Esport, vam comptar amb diversos experts i expertes, tots ells col·legiats.

De tot això i molt més vam parlar amb els col·legiades i col·legiades Rita Giménez, politòloga i màster en política xinesa i diplomàcia a Shangai. Consultora de polítiques públiques i relacions institucionals i responsable de la comissió de Joves del Colpis. També vam comptar amb José Francisco Martínez Raya, politòleg, Màster en Europeans Studies especialitzat en relacions internacionals a la universitat de Mastrich. Amb experiència al parlament europeu treballant pel vicepresident de la comissió INGE (sobre la la desinformació per ingerències russes). És tertulià habitual en diversos debats tant a la televisió com a internet sobre política internacional en general i més concretament sobre Rússia, Ucraïna, Bielorrússia i els Balcans. Per via telefònica vam tenir a la col·legiada Dolors Martin Sánchez, politòloga, Màster en ordenació del territori, postgrau en migracions contemporànies i interculturalitat. Actualment és tècnica d’ocupació i emprenedoria a l’ajuntament de Salt. Finalment també va participar per telèfon al programa el col·legiat Emilio Román Rodrigálvarez, Doctor en Ciències Polítiques. 

Com sabeu, podeu escoltar el nostre programa ‘La mirada del Colpis’ els dilluns, de 17 a 18h, al 106.9FM de RCE (Ràdio Catalana de la Cultura i l’Esport), amb el nostre company col·legiat, l’Aran Solé, al capdavant.

Escolteu aquest podcast

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This