Notícies

juny 19, 2009
PARLEM DE JOVENTUT AL NOU NÚMERO DE LA REVISTA ÀMBITS
Amb la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya

La Secretaria va elaborar l’”Enquesta a la joventut de Catalunya 2007. Una anàlisi de les transicions educatives, laborals, domiciliars i familiars”. Ara, des de la revista Àmbits de Política i Societat recollim les conclusions i impressions extretes de l’enquesta, de la mà de dos dels seus autors, Pau Serracant, coordinador del projecte, i Roger Soler. Completen el monogràfic Gary Pollock, professor a la Manchester Metropolitan University i Cécile Van de Velde, Doctora en Sociologia per l’Institut d’Etudes Politiques de París, professora de la EHESS (École des Hautes Études en Sciences Sociales) de la capital francesa i autora del llibre ‘Fer-se adult’ (Secretaria de Joventut).

 

En l’espai de l’entrevista, enguany parlem amb Andy Furlong. Professor de sociologia a la University of Glasgow, Furlong posseeix una àmplia trajectòria en recerca sociològica sobre joventut.

 

D’altra banda, un cop més, els col·legiats i les col·legiades fan una valuosa aportació a la secciò Pàgina d’Actualitat, amb interessants articles sobre la realitat social i política actual.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This