Notícies

abril 12, 2020
PLATAFORMA PER A PROFESSIONALS
Davant l’emergència pel coronavirus

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social ha creat una plataforma per a fer de punt de trobada dels professionals de l’àmbit social, sociosanitari, de l’educació, de la psicologia per donar resposta a les demandes professionals de les entitats del sector que necessitin cobrir llocs de treball per continuar atenent les persones que ens necessiten.

La Plataforma ofereix dues opcions: d’una banda, introduir les vostres demandes professionals per a cobrir llocs de treball a les vostres entitats i, també, en cas que pugueu oferir professionals de les vostres entitats per ajudar-ne d’altres. D’altra banda, els i les professionals també tenen opció de registrar-se per poder oferir els seus serveis de manera individual.

Per a poder introduir les vostres ofertes o demandes, us haureu de registrar al web, creant un espai personal on podreu crear tantes ofertes i demandes com vulgueu. Un cop les hagueu publicat, altres entitats o professionals mostraran el seu interès i podreu entrar en contacte per a iniciar la relació professional i/o de serveis.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This