Notícies

novembre 30, 2009
POSTGRAU DE GOVERN I GESTIÓ PÚBLICA A LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ: e-govern
Descompte per col·legiats

L’objectiu del postgrau és formar gestors públics en les diverses dimensions de l’e-govern: des de la millora del funcionament de les organitzacions públiques en els diferents àmbits de la gestió a la millora de la comunicació amb els ciutadans, incorporant també les dimensions externes de promoció econòmica i social a través de les tecnologies de la informació i la comunicació. 

 

En la present edició del postgrau, que s’iniciarà el proper 28 de gener, els membres del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya es beneficiaran d’un descompte del 10% sobre el preu de la matrícula. 

 

Properament tindran lloc dues sessions informatives: 

 

· Dijous 3 de desembre a les 20.00 hores. A la seu de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (Girona, 20, Barcelona). Confirma la teva assistència 

 

· Dijous 10 de desembre a les 19.30 hores. A la seu de l’IDEC, (Balmes 132-134, Barcelona). Confirma la teva assistència.

 

Per ampliar informació podeu contactar amb el Departament d’Informació i Admissions de l’IDEC, escrivint un email a info@idec.upf.edu, o bé trucant al telèfon 93 542 18 50.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This