Notícies

octubre 05, 2011
POSTGRAU EN ARTS, MITJANS DIGITALS I CULTURA POPULAR. UOC-LABORAL. Descompte del 10% per als col·legiats

L’objectiu del Postgrau és oferir eines per a pensar de manera complexa i analítica tant la relació entre cultura i societat com les noves pràctiques culturals i artístiques associades a les tecnologies digitals en el context de les grans transformacions provocades en les seves pràctiques, els seus processos i les seves estructures. El Postgrau el realitza la UOC juntament amb LABoral Centro de Arte y Creación Industrial.

 

El Postgrau compta amb professors de la UOC com Pau Alsina i Roger Martínez i amb la participació de destacats especialistes internacionals com Derrick de Kerckhove (Toronto University), José Carlos Mariategui (ATA, London School of Economics and Political Science), Roger Malina (Leonardo/ International Society for the Arts, Sciences and Technology), Jim McGuigan (Loughborough University), Paul D. Miller (aka Dj Spooky), Christiane Paul (New York New School) Tiziana Terranova (Università degli Studi di Napoli ‘L’Orientale)  i Benjamin Weil (Comissari en cap de LABoral, Centro de Arte y Creación Industrial).

 

DESCOMPTE DEL 10% EN LA MATRÍCULA PER ALS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES
Per tal d’accedir al 10% de descompte en la matrícula d’aquest Postgrau, en primer lloc s’ha de descarregar el full de matrícula que es troba en el següent enllaç: http://www.uoc.edu/masters/cat/web/_matriculacion/index.html
A continuació s’ha complimentar i enviar el full  de matrícula a ofertacorporativa@uoc.edu  escrivint en el tema del missatge COL·LEGI POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS.
Posteriorment la UOC es posarà en contacte amb els interessats/des per a confirmar la recepció de la matrícula i donar les orientacions pertinents per a formalitzar-la.

El termini d’admissió de matrícules finalitzarà el 13 d’octubre de 2011. El Postgrau tindrà inici el dia 19 d’octubre i la seva durada és d’un any.

En cas de formalitzar la matrícula a través d’un altre canal, la UOC no podrà garantir l’aplicació de les condicions preferents.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This