Notícies

setembre 05, 2020
POSTGRAU EN COMUNICACIÓ I LIDERATGE POLÍTIC
Els membres del Col·legi tenen descompte en la matrícula

La diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític es dirigeix a persones que treballen o pretenen treballar en llocs de responsabilitat en l’àmbit de la política, el sindicalisme, els moviments i les entitats ciutadans, tant en institucions públiques com privades, persones que vulguin progressar en les seves competències perfeccionant els seus coneixements, recursos i habilitats de comunicació i de lideratge.

 

El camp que abasta la comunicació és probablement il·limitat. El programa de la diplomatura se centrarà en el lideratge i la comunicació per a la intervenció en política. Tractarà temes d’absoluta actualitat i es desenvoluparà a través de metodologies avançades basades en la participació activa de l’alumnat i les pràctiques competencials en escenaris diversos.


Descomptes per als/les col·legiats/des:
Totes les persones col·legiades que es matriculin en aquest curs gaudiran d’un descompte de 210 euros en el preu de la matrícula. Per a fer-lo efectiu, és imprescindible acreditar la col·legiació en el moment de formalitzar la inscripció.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This