Notícies

gener 12, 2018
POSTGRAU EN GESTIÓ I DINAMITZACIÓ PROJECTES D’ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE. UPF. 10% descompte per als col·legiats
Sessió informativa el 16/1

Al llarg del postgrau s’aprèn com desenvolupar polítiques, actuacions, serveis i productes d’envelliment actiu que incentivin la integració i participació de les persones grans. També com dissenyar aquests projectes en àmbits com l’oci, l’educació, el voluntariat o la convivència i contribuir, així, a fomentar una bona conservació de la salut física i mental de les persones d’edat avançada.

El Postgrau de Gestió i Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu i Saludable (Active & Healthy Ageing Project Management) dóna coneixements per a treballar en administracions públiques i serveis socials, en iniciatives culturals, educatives, esportives o turístiques, en projectes de participació i associacionisme ciutadà, en ONG, etc. També en diversos tipus d’equipaments com casals de gent gran, centres cívics, residències, centres de dia, etc.

El postgrau tindrà lloc de l’1 de març al 31 de maig de 2018 (dates pendents de confirmar), dimarts i dijous, de 16h a 20’30h, a Barcelona.

El 16 de gener tindrà lloc una sessió informativa, a les 19h, a la UPF Barcelona School of Management (C/ Balmes, 132-134). Inscripcions AQUÍ.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This