Notícies

setembre 12, 2020
POSTGRAU EN RESOLUCIÓ DE CONFLICTES PÚBLICS I MEDIACIÓ COMUNITÀRIA 
Sessió informativa el 16/09

El postgrau, amb 16 edicions impartides ininterrompudament en diferents modalitats, amb més de 250 professionals en actiu, que va ser pioner en l’anàlisi i el tractament de la conflictivitat pública i que encara avui és l’únic dedicat exclusivament a aquesta àrea de coneixement i d’intervenció, parteix de la premissa que el conflicte és inherent a les nostres vides, forma part de la quotidianitat, i que el fa ser d’una manera o d’una altra i ens permet assolir solucions exitoses és el seu tractament, la seva gestió i resolució i que impliqui el màxim d’agents afectats des d’una visió positiva i amb criteris de gestió de qualitat.

 

En aquest sentit, els estudis parlen de com les persones que saben afrontar els conflictes de forma no violenta, i tenen eines de mediació i gestió alternativa de conflictes tenen més possibilitats de ser contractades i contractats quan busquen feina. Però també, aquelles persones que es formen en el postgrau se’ls està donant eines per millorar a nivell professional.

 

El curs combina la part teòrica, i una part pràctica en què l’alumne/a genera les seves pròpies eines d’intervenció en diferents àmbits de la gestió del conflicte.
 

 

Descomptes per als/les col·legiats/des:
Totes les persones col·legiades que es matriculin en aquest curs gaudiran d’un descompte del 10% en el preu de la matrícula. Per a fer-lo efectiu, és imprescindible acreditar la col·legiació en el moment de formalitzar la inscripció. El descompte estarà actiu fins al proper 21 de setembre.

 

Sessió informativa presencial i en streaming:

La sessió informativa presencial tindrà lloc el dimecres 16 de setembre de 2020 a les 19h de la tarda, a la seu de la Fundació Universitat de Girona. Així mateix, la conferència inaugural i la sessió informativa es realitzaran també per streaming a la plataforma Zoom. Cal confirmar l’assistència en aquest enllaç o bé al telèfon 972 210 299 (Fundació UdG).

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This