Notícies

novembre 12, 2019
PRESENTACIÓ DE L’INFORME ‘ATUR, SALUT I BENESTAR’
Dimarts, 26 de novembre a Barcelona

L’Associació Benestar i Desenvolupament ABD presentarà un estudi sobre l’atur de llarga durada a la ciutat de Barcelona i les estratègies comunitàries d’inserció laboral com a via d’intervenció, en un acte que se celebrarà al Palau Macaya el proper 26 de novembre. L’informe, que porta per títol ‘Atur, salut i benestar’, s’ha elaborat amb el suport del Grup de Recerca en Desigualtats en Salut de la Universitat Pompeu Fabra.

 

La recerca posa el focus en les característiques d’una població en desocupació de llarga durada i en situació de vulnerabilitat amb la finalitat d’indagar en l’impacte que això té sobre la seva salut. I d’altra banda, es complementa amb l’exploració d’estratègies d’inserció i inclusió sociolaboral implementades per les entitats socials que tenen com a objectiu, a més de facilitar l’accés a l’ocupació, pal·liar i mitigar situacions de precarietat i dificultat socioeconòmica des d’un enfocament integral.

 

La presentació de l’estudi serà l’eix central d’una jornada que també inclourà un espai de reflexió sobre “Llibertat i benestar en el mercat de treball” a càrrec de David Casassas, Professor de teoria social i política de la Universitat de Barcelona i Joan Benach, Director del Grup d’Investigació en Desigualtats en Salut – Employment Conditions Netwoerk (GREDS-EMCONET) de la Universitat Pompeu Fabra.


L’entrada a l’acte és gratuïta. Per assistir-hi és imprescindible inscriure’s prèviament en aquest formulari.

ENLLAÇ D’INTERÈS

PROGRAMA

FITXER ADJUNT

Share This