Notícies

febrer 22, 2018
PRESENTACIÓ DE l’OPCAT: L’OBSERVATORI DE PARTITS POLÍTICS DE CATALUNYA
Dimecres 28 de febrer, al Colpis

El projecte OPCAT presenta una doble vessant. D’una banda, la recollida i síntesi d’un gran nombre d’informació relativa al funcionament intern dels partits: funcionament orgànic, selecció de líders i candidats/es, militància, finances, etc., tot utilitzant la metodologia del Political Party Database Project.

D’altra banda, el projecte OPCAT també té com a objectiu divulgar tota aquesta informació a la ciutadania en un format sintetizat i accesible.

Per a dur a terme el projecte, l’equip investigador, que s’integra en el grup de recerca en Institucions i Actors Polítics, compta amb el suport del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, així com amb el suport institucional i financer del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya a través de la convocatòria d’Ajuts a projectes de recerca en l’àmbit de la qualitat democràtica (DEMOC 2015).

El 28 de febrer vindran a presentar l’OPCAT al Colpis, a les 19h, la Federica Giardina, cofundadora i analista del projecte, i Sergi Lostao, col·legiat i també cofundador i analista d’OPCAT.

Es tracta d’una activitat gratuïta i oberta a tothom, però l’aforament és limitat i per tant és necessari la inscripció prèvia a través del següent FORMULARI.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This