Notícies

maig 03, 2019
PRESENTACIÓ DEL MONOGRÀFIC ‘EUROPA, CATALUNYA I MILLENNIALS’, DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT
Dilluns 13, a la Fundació CIDOB

Deu joves han investigat l’impacte de diferents polítiques sectorials europees a Catalunya, com ara la política de refugiats, de gènere, d’habitatge, d’economia, de gestió de residus, monetària, comerç, polítiques socials, participació ciutadana i Erasmus. Cada autor i autora ha examinat un sector, identificant la legislació europea d’aquests i avaluant l’impacte que té a Catalunya. A més, cada article ofereix recomanacions quant a les millores que s’haurien de fer (des de Brussel·les o des de Barcelona) per fer que les polítiques tinguin un millor retorn a la ciutadania.

Podreu trobar properament publicat aquest monogràfic al nostre bloc. A més del Col·legi i de la Fundació CIDOB, en aquesta activitat han col·laborat també Deba-t.org i Horitzó Europa.

En la presentació, que tindrà lloc a la Fundació CIDOB dilluns 13 de maig, a les 18h, a més dels autors i autores participaran l’eurodiputat Francesc Gambús; el director del CIDOB, Pol Morillas, i la periodista Carme Colomina. La benvinguda de l’acte anirà a càrrec del degà del Colpis, el Dr. Jordi Pacheco.

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

Share This