Notícies

març 04, 2019
PRESENTACIÓ DEL MONOGRÀFIC ‘GIRONA, PERFIL DIVERS’
15 de març, a Girona

Divendres 15 de març presentarem el darrer monogràfic del nostre bloc Àmbits de Política i Societat, i que porta el títol ‘Girona, perfil divers‘.

Intervindran el Degà del Colpis, el Dr. Jordi Pacheco, i el coordinador del Monogràfic i professor associat de CCPP a la UdG, Macià Serra. Comptarem també amb les intervencions de Joan Trias, Salvador Martí, Maria Àngels Porxas i Carles Ferreira, tots ells autors i autores dels diferents articles del monogràfic. Finalment, es deixarà un espai per al debat sobre els diversos temes exposats: diversitat i necessitats socials de la província, comportament electoral, polítiques d’habitatge, polítiques de salut, etc.

La presentació tindrà lloc al  Centre Cívic de Santa Eugènia, de Girona, a les 19h. Totes les persones interessades en inscriure’s poden fer-ho a través del següent FORMULARI

En acabat, es farà un sopar de col·legiats/des del Colpis a Girona, obert a altres persones no col·legiades. El sopar es farà al restaurant El Sidral, a tocar del Centre Cívic, amb un preu de 16€ per a les persones col·legiades i de 23€ per a les no col·legiades.

EL MONOGRÀFIC

Coordinat pels professors Macià Serra i Joan Trias, aquest monogràfic ens acosta a una Girona diversa, no sempre ajustada a la imatge que d’ella es té, i es posen sobre la taula les seves necessitats socials (Quim Brugué i Xavier Casademont); la seva diversitat i complexitat (Salvador Martí); el color polític dels alcaldes i alcaldesses de les seves comarques (Carles Ferreira); les seves polítiques d’habitatge (Joan Trias i Anaïs Varo) i l’atenció a la salut mental (Maria Àngels Porxas).

En l’espai de l’entrevista, el testimoni de Joaquim Nadal, ex alcalde de Girona.

Podeu consultar la versió digital de la revista al següent ENLLAÇ

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This