Notícies

juny 02, 2021
PRESENTACIÓ DEL PRIMER INFORME DE PROGRÉS D’INTEGRACIÓ REGIONAL
Dijous 27 de maig a les 10h (en línia)

La UfM, en col·laboració amb l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) i la Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ), presentarà demà dijous 27 de maig el seu primer Informe de progrés sobre integració regional.  

 

L’Informe examina cinc àrees de la integració regional: integració comercial, integració financera, integració d’infraestructura, moviment de persones i investigació i educació superior. El document presenta descobriments clau i recomanacions polítiques per a cadascuna d’aquestes àrees, basats en indicadors de desenvolupament específics que s’han pogut monitorar al llarg del temps.

 

L’acte comptarà amb representants dels diferents processos d’integració regional, àrees de lliure comerç i unions polítiques i econòmiques intergovernamentals, que compartiran les seves experiències en la promoció de la integració regional i mostraran les millors pràctiques i històries d’èxit que es puguin adaptar i replicar en l’àrea euromediterrània.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This