Notícies del Col·legi

PRESENTACIÓ: ‘EL MÓN EL 2022: DEU TEMES QUE MARCARAN L’AGENDA INTERNACIONAL’

El Colpis, a través de la seva Comissió de Relacions Internacionals, va acollir la presentació de la nota internacional del CIDOB, enguany sota el títol “El món el 2022: deu temes que marcaran l’agenda internacional”. 

Un any més la Fundació CIDOB ha elaborat un rigorós treball, en col·laboració amb EsadeGeo, posant el focus en les qüestions clau que observarem aquest 2022. Sota el títol ‘El món el 2022: deu temes que marcaran l’agenda internacional’, un equip d’investigadors ha realitzat una reflexió col·lectiva sobre allò que esdevindrà cabdal en l’any que tot just acabem d’iniciar. I quins seran aquests deu temes? La recuperació econòmica, la tensió geopolítica, els preus dels articles, la salut, les pors, els lideratges, les innovacions, la mobilitat, les crisis humanitàries i l’emergència climàtica.

Per parlar de tot plegat vam comptar amb Pol Morillas, director del CIDOB; Eduard Soler, coordinador i editor de l’informe i investigador sènior del CIDOB, i Carme Colomina, investigadora principal especialitzada en Unió Europea, desinformació i política global del CIDOB.

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This