Notícies del Col·legi

PRESENTACIÓ: ‘EL MÓN EL 2022: DEU TEMES QUE MARCARAN L’AGENDA INTERNACIONAL’

El Colpis, a través de la seva Comissió de Relacions Internacionals, va acollir la presentació de la nota internacional del CIDOB, enguany sota el títol “El món el 2022: deu temes que marcaran l’agenda internacional”. 

Un any més la Fundació CIDOB ha elaborat un rigorós treball, en col·laboració amb EsadeGeo, posant el focus en les qüestions clau que observarem aquest 2022. Sota el títol ‘El món el 2022: deu temes que marcaran l’agenda internacional’, un equip d’investigadors ha realitzat una reflexió col·lectiva sobre allò que esdevindrà cabdal en l’any que tot just acabem d’iniciar. I quins seran aquests deu temes? La recuperació econòmica, la tensió geopolítica, els preus dels articles, la salut, les pors, els lideratges, les innovacions, la mobilitat, les crisis humanitàries i l’emergència climàtica.

Per parlar de tot plegat vam comptar amb Pol Morillas, director del CIDOB; Eduard Soler, coordinador i editor de l’informe i investigador sènior del CIDOB, i Carme Colomina, investigadora principal especialitzada en Unió Europea, desinformació i política global del CIDOB.

Últimes notícies

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

El 28 de febrer de 2022 el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya va tenir l’oportunitat, gràcies a l’editorial Gedisa, de mantenir un interessant col·loqui amb la cèlebre politòloga nord americana, la Dra. Jane Mansbridge, amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Democracia. Amistad y pugna’, editat per Gedisa.

read more
EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

El passat 29 de març el degà, Jordi Pacheco; el director, Antoni Biarnés; el responsable de la Comissió de Gestió Pública, Josep Oller, i Montse Perals, de la Junta del Colpis, van assistir a una reunió amb l’Honorable Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Laura Vilagrà, a qui se li va fer entrega del seu carnet de col·legiada, en la seva qualitat de politòloga.

read more
Share This