Notícies del Col·legi

PRESENTEM EL LLIBRE ‘NOTES PER A UNA HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA POLÍTICA I DE LA SOCIOLOGIA CATALANES’

El Colpis, en col·laboració amb l’Associació Catalana de Sociologia i el patrocini de la Fundació La Caixa, presenta la publicació Notes per a una història de la ciència política i de la sociologia catalanes, escrit pel Dr. Josep Maria Reniu, la catedràtica Marta Soler i la sociòloga Eulàlia Solé. Una obra amb la qual hem volgut repassar la història de la ciència política i de la sociologia a Catalunya i també la de les nostres entitats, el Colpis i l’ACS. 

“La missió d’aquest llibre és afixar aquesta memòria, per tal que les noves generacions puguin conèixer l’origen de l’aventura intel·lectual que van iniciar quan es van inscriure a la facultat; que puguin reconstruir d’on provenen els seus marcs teòrics i les seves tècniques aplicades. Aquesta és la motivació que ha mogut el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia i l’Associació Catalana de Sociologia a sistematitzar-ne la memòria i fer balanç de les nostres disciplines a Catalunya”. Dr. Jordi Pacheco, degà del Colpis. 

El llibre serà presentat dilluns 22 de novembre, a l’Institut d’Estudis Catalans, a les 18.30h. Comptarem amb la participació dels tres autors, del degà del Col·legi, el Dr. Jordi Pacheco, i de la Dra. Olga Serradell, membre de la Junta de l’ACS. Es tracta d’un acte mixte que es podrà seguir tant de manera presencial com en línia, prèvia inscripció.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

  

 

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This