Notícies

gener 27, 2012
PRIMERA SESSIÓ MARC DE REFORÇ DE L’OCUPABILITAT DELS COL·LEGIATS
‘Estratègia de cerca de feina en el context econòmic actual’

Aquesta primera activitat, ‘Sessió marc d’estratègia de cerca de feina en el context econòmic actual’ va oferir a tots els col·legiats presents unes primeres orientacions per part de la consultoria de desenvolupament professional evoluciona_t, amb la participació de dos dels seus consultors, Carles Polo i Elena García.

 

Ambdós consultors van posar de relleu com s’ha d’enfocar en el context actual la recerca de feina, quines són les eines que millor funcionen, què demanden les empreses actualment i quines són les darreres tendències del mercat laboral.

 

Reforç de l’ocupabilitat

Aquesta ha estat la primera de moltes accions que el Col·legi té previst desenvolupar davant la necessitat de reforçar l’ocupabilitat dels col·legiats i de la creixent demanda de consultes per al nostre servei d’orientació laboral. Per a dur a terme tot aquest seguit d’activitats comptarem amb la col·laboració d’experts en diferents àmbits de treball, molts d’ells persones col·legiades, així com de professionals especialitzats en l’orientació i assessorament de cerca de feina i canvi laboral, enfocats especialment en l’actual context de crisi econòmica i de dificultat en el mercat de treball.

 

Estem doncs en continu procés de desenvolupament de la línia 2 de reforç de l’ocupabilitat i la professionalització dels col·legiats i col·legiades, inclosa al Pla Estratègic 2011-2015. Així, farem diferents tipus d’accions, les quals us avancem:

 

D’orientació professional:
o Sessions marc, com la del 26 de gener, per a sensibilitzar, informar i orientar en temes clau per a una cerca professional activa
o Assessorament personalitzat en conveni amb especialistes del sector d’assessorament professional, amb descomptes avantatjosos per a col·legiats

 

Formació:
o Tallers d’estratègia de cerca de feina per a diferents perfils del col·lectiu, proporcionant formació en les eines necessàries per a desenvolupar una cerca efectiva de treball

 

Recursos:
o Taules temàtiques sobre itineraris professionals i altres temàtiques que resultin útils
o Actualització i desenvolupament de recursos informatius, com els perfils professionals, els destins professionals o la borsa de treball.
o Ampliar contactes del Col·legi amb el mercat de treball, obrint-nos a sectors nous

 

Dinamització del col·lectiu:
o Xarxa de professionals, amb activitats presencials i amb canals de comunicació i intercanvi online

 

Al llarg dels propers dies us anirem informant de totes i cadascuna de les activitats programades.

La Junta de Govern i l’equip de treball del Col·legi esperem, amb aquest programa d’actuacions, anar responent a les necessitats del moment actual de les persones col·legiades en aquest àmbit tan important.

Share This