Notícies

octubre 07, 2020
PROFESSIONALS DEL SECTOR: EDAS, ESPAI D’ANÀLISI SOCIAL
Membre del Directori d’Empreses i Autònom(e)s

Som una empresa que ofereix serveis de consultoria social des de l’any 1999. Els nostres serveis estan adreçats a donar suport i assessorament a la tasca desenvolupada pel personal directiu i tècnic d’institucions públiques, entitats del tercer sector, col·lectius socials i organitzacions empresarials.
 

L’equip d’EDAS està integrat per professionals de les Ciències Socials, que compten amb una àmplia trajectòria en diferents àmbits de l’anàlisi social, la gestió d’organitzacions i col·lectius i la facilitació de grups, sempre partint d’una perspectiva integral i emprant una metodologia rigorosa i adequada. 

 

La nostra missió és oferir serveis de consultoria i assessorament en l’àmbit social per a la millora dels processos de reflexió i de presa de decisions estratègiques de les organitzacions i dels grups, en totes les seves fases.
 

Els nostres valors com a empresa incorporen la voluntat d’autoorganització, el compromís amb la comunitat, la igualtat, la democràcia i la responsabilitat social i ambiental. Per aquests motius, som membres de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i també som signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 de l’Agenda 21 de Barcelona, així com del Pacte del Temps de l’Ajuntament de Barcelona.

Share This