Notícies del Col·legi

PROGRAMA PILOT DE MENTORATGE EN L’ÀMBIT DELS AFERS PÚBLICS I LES RELACIONS INSTITUCIONALS

S’obre el termini d’inscripció per a les persones interessades. Es tracta d’un servei exclusiu per a col·legiats i col·legiades. 

Ets recent graduat/da i t’interessa explorar l’àmbit professional de les relacions institucionals o els assumptes públics ? El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya (COLPIS), en col·laboració amb l’ Associació de Professionals de les Relacions Institucionals (APRI), organitza un programa pilot a Catalunya de mentoratge de joves en l ‘àmbit dels afers públics i les relacions institucionals.

El programa es realitzarà durant els mesos de desembre i gener i compta amb mentors/es professionals amb una experiència al sector.
Es tracta de realitzar 3 sessions d’orientació de, mínim, una hora de durada. Els horaris d’aquestes sessions seran concedides prèviament entre ambdues parts i previ a l’inici del programa s’organitzarà una sessió de benvinguda.

Es tracta d’un servei exclusiu per a les persones col·legiades.

INSCRIPCIONS

Últimes notícies

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

L’Institut d’Estudis de l’Autogovern, l’Associació Catalana de Ciència Política i el Colpis organitzem aquest seminari sobre els elements clau per a un disseny electoral.

read more
Share This