Notícies

maig 19, 2009
PROJECTE ULISSES: PER A EMPRESARIS AMB ESPECIALS DIFICULTATS
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

Aquest projecte té com a objectiu millorar les competències professionals de persones emprenedores d’origen immigrant usuàries del Servei de Suport a la Creació d’Empreses de l’Ajuntament de Viladecans, que tinguin dificultats per consolidar les seves empreses.

 

El projecte té previst desenvolupar les següents accions:

1. Anàlisi competencial de les persones d’origen immigrant usuàries del Servei de Suport a la Creació d’Empreses de l’Ajuntament de Viladecans i prospecció de les empreses que han creat.
2. Formació continuada i entrenament personalitzat, que pretén cobrir les necessitats competencials del col·lectiu beneficiari detectades en l’anàlisi anterior. 3. Consolidació empresarial, que consisteix en el seguiment individual dels projectes empresarials de les persones que hagin aprofitat adequadament els mòduls de formació i entrenament personalitzat.
4. Creació d’una xarxa d’emprenedors/es amb dificultats per consolidar les seves empreses, que facilitarà l’intercanvi d’informació experiències i bones pràctiques en relació a la creació i consolidació d’empreses.

 

A la finalització del projecte està previst fer difusió de l’experiència entre els diversos agents socials del territori i les entitats que es dediquen a l’assessorament en la creació d’empreses.

 

Si voleu rebre informació més detallada sobre el projecte, poseu-vos en contacte amb Vanessa Maxé: vanessa.maxe@colpis.cat.

Share This