Notícies

setembre 01, 2019
PROJECTES DE RECERCA EXPERIMENTAL EN CIÈNCIES SOCIALS
Convocatòria oberta fins al 16 de setembre

L’Observatori Social de ”la Caixa” obre una convocatòria per donar suport a projectes de recerca en ciències socials basats en experiments de laboratori o de camp.

El pressupost total de la convocatòria és de 150.000 euros. És previst que amb aquesta dotació es puguin finançar entre 10 i 15 projectes, segons les característiques de les propostes presentades.

Es cerquen experiments nous i originals (és a dir, dissenyats pels mateixos sol·licitants), fets en un termini màxim de 6 mesos (incloent-hi l’elaboració de l’article) que aportin coneixements nous sobre un fenomen o problemàtica social.

La convocatòria és oberta a investigadors individuals o equips de recerca de qualsevol nacionalitat que duguin a terme la seva activitat en universitats, centres de recerca o entitats privades sense ànim de lucre dedicades fonamentalment a la recerca amb seu a Espanya.

Les propostes es poden presentar fins el 16 de setembre del 2019 a les 14:00h a l’adreça electrònica de l’Observatori Social de ”la Caixa”: observatorisocial@fundaciolacaixa.org

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This