Notícies

agost 01, 2021
PROPERA OBERTURA DE CONVOCATÒRIA ALS PREMIS OCJVM
Les candidatures es podran enviar a partir de l’01/09

L’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista convoca la primera edició d’uns premis que tenen com a objectiu fomentar, reconèixer i premiar la realització de treballs d’investigació, iniciatives i pràctiques orientats a l’erradicació de les violències masclistes en l’àmbit de la justícia, impulsats per ens, particulars, institucions i organismes públics o privats, així com al reconeixement a una llarga trajectòria professional pionera en aquest camp.

 

S’han establert cinc premis, repartits en tres categories, per premiar treballs i iniciatives realitzats, desenvolupats i/o finalitzats durant l’any 2020:

 

  • Categoria A. Treballs d’investigació: tesis doctorals (no publicades), treballs finals de grau o màster i treballs de recerca.

 

  • Categoria B. Iniciatives i pràctiques orientades a l’erradicació de les violències masclistes en l’àmbit de la justícia impulsades per ens, particulars, institucions i organismes públics o privats.

 

  • Categoria C. Reconeixement a una llarga trajectòria professional pionera en aquest camp.

 

Es preveu publicar la convocatòria i obrir el període de sol·licituds el pròxim 1 de setembre. Fins llavors, trobareu les bases reguladores dels premis i diverses infografies explicatives en aquest enllaç.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This