Notícies

setembre 03, 2010
PROPERES SESSIONS INFORMATIVES DELS MÀSTERS I POSTGRAUS DE L’IDEC

Us avancem aquí les dates de les sessions corresponents a ofertes formatives que poden interessar als nostres col·legiats i col·legiades. Són aquests:


Màster en Polítiques Públiques i Socials
Dia i hora: dijous 16 de setembre a les 19.30 hores.
Lloc: Seu de l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra, Balmes 132-134, Barcelona

El programa forma professionals especialitzats en resoldre els problemes socials més importants i respondre a la demanda creixent d’experts en la gestió pública.

Postgrau en Direcció i Gestió d’Institucions, Empreses i Plataformes Culturals
Dia i hora: dimecres 8 de setembre a les 19.30 hores.
Lloc: Seu de l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra, Balmes 132-134, Barcelona

El programa permet als participants aprendre a gestionar i dirigir institucions (museus, auditoris, biblioteques), plataformes (fundacions, associacions, festivals, jornades, moviments) i empreses culturals (teatres, editorials, audiovisuals o fonogràfiques).

Postgrau en Animació Social i Desenvolupament Comunitari: Gestió de Projectes
Dia i hora: dimarts 14 de setembre a les 19.30 hores.
Lloc: Seu de l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra, Balmes 132-134, Barcelona

L’objectiu del programa es formar l’emergent figura del gestor/dinamitzador social o sociocultural que té com a funció la d’intervenir directament en el desenvolupament comunitari i canalitzar i gestionar els moviments de participació ciutadana.

Us recordem que el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l’Institut de Formació Continua (IDEC) de la Universitat Pompeu Fabra van subscriure un conveni de col·laboració mitjançant el qual  tots els col·legiats i col·legiades tindran accés a un 10% de descompte en la matriculació de l’oferta formativa que trobareu a l’apartat de descomptes en botigues i serveis d’aquest web.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This