PUBLICACIONS

VIOLÈNCIES JUVENILS

Àmbits 33, Hivern 2006

La violència juvenil és una realitat latent en el si de la nostra societat. La revista Àmbits aprofundeix en aquest fenomen en el seu Monogràfic, analitzant l' origen i les causes socials que indueixen els joves a un comportament violent amb el seu entorn.

Joan Botella, president de l' European Platform of Regulatory Authorities i conseller del Consell Audiovisual de Catalunya i ex degà del Col·legi, ens aproxima en l' Entrevista d' aquest número a la violència juvenil des del seu tractament i enfocament per part dels mitjans de comunicació, i convida al debat social sobre com es formen els nous ciutadans de la societat catalana i espanyola.

A la nostra secció Pàgina d'Actualitat, incorporem interessants articles com ara el de Pere Vilanova, catedràtic de Ciència Política, que ens escriu sobre els Processos democratitzadors i eleccions: el paper de les missions d'observació electoral internacional, o el del sociòleg Pere Camí, sobre Els efectes del fet migratori en l'estructura social de la Regió Metropolitana de Barcelona, entre d'altres temes.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This