Notícies

octubre 24, 2011
PUBLIQUEM UN NOU NÚMERO DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT’
Amb un disseny renovat

L’Àmbits número 47 és el primer del nou disseny de la revista. Es tracta d’un canvi integral de la nostra publicació que, tot i conservar la seva personalitat, es transforma amb l’objectiu de millorar la seva imatge i la seva lectura.

 

L’edició d’enguany ha estat dedicada a cobrir el IV Congrés Català de Joves Sociòlegs, celebrat el passat mes d’abril a Barcelona. El Congrés va ser organitzat per l’associació Joves en Sociologia amb, un cop més, la col·laboració del Col·legi. Sota el mateix títol del Congrés, ‘Joves perspectives’, el nostre monogràfic aborda algunes de les comunicacions més destacades presentades al Congrés, representatives de la qualitat de l’estudi dels joves sociòlegs i sociòlogues que amb el seu treball i presència van contribuir a l’èxit del Congrés. 

 

La Dra. Marina Subirats, Premi Catalunya de Sociologia 2011, és la protagonista de l’entrevista d’aquest número. D’altra banda, novament comptem amb una interessant Pàgina d’Actualitat, amb la contribució dels escrits dels nostres col·legiats i col·legiades.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This