Notícies

març 12, 2020
QUIN CAMÍ ENS QUEDA PER RECÓRRER. DIA INTERNACIONAL DE LES DONES
Dimecres 4 de març, a Barcelona

En el marc dels actes al voltant del Dia Internacional de les Dones (8 de març), la comissió de Dones Advocades de l’ICAB i la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, de la qual forma part el Col·legi, organitzen l’acte que porta per títol Quin camí ens queda per recórrer.

 

L’acte, en el que es projectarà el vídeo del Decàleg El nostre clam per l’Equitat, es portarà a terme el dimecres 4 de març a les 18h de la tarda, al Pati de Columnes de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

 

L’acte comptarà amb una taula institucional formada per Ma. Eugènia Gay (presidenta de la Intercol·legial), Núria Carrera (presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat) i Josep Ginesta (secretari General de Treball, Afers Socials i Família) i una altra de diàleg en la que participaran Mercè Civit (Col·legi de Treball Social de Catalunya), Bernat Escudero (president d’Homes Igualitaris de Catalunya), Eduard Martin Lineros (degà del Col·legi Oficial en Enginyeria Informàtica) i Marlen Moreno (Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya), moderada per Teresa Blasi (presidenta de la Comissió de Dones de l’ICAB).

 

L’entrada és lliure però cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a actedones@coltscat.cat.

Share This