Notícies

abril 30, 2021
SEGONA SESSIÓ DELS I DIÀLEGS FEMINISTES: DRETS DE LES DONES DAVANT L’AVENÇ DELS GRUPS D’ULTRADRETA
Avui dc 28/04 a les 17h

Aquesta tarda tindrà lloc la segona sessió dels I Diàlegs Feministes entre Argentina, Brasil i Catalunya organitzats conjuntament amb el Centre d’Estudis sobre Democratització i Drets Humans (CEDEHU) CEDEHU UNSAM Argentina, el Grup de Treball (GT) ‘Luchas antipatriarcales, familias, géneros, diversidades y ciudadanía’ del Consell Llatinoamericà de Ciències Socials (CLACSO) i la Comissió de Gènere del Colpis. 

 

La sessió d’avui estarà dedicada a la situació dels drets de les dones en aquests països davant de l’auge dels grups d’extrema dreta amb ponents d’excepció a banda i banda de l’Atlàntic, que analitzaran els reptes i desafiaments que cal afrontar en aquests tres països, seguit d’un debat entre les expertes participants. 

 

La trobada es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Colpis, Colpis Catalunya, a partir de les 17h de la tarda (hora catalana). 

 

La tercera i última trobada es portarà a terme el dilluns  3 de maig, en el mateix format i horari, i estarà dedicada a les lluites i els moviments socials. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

ANAR AL CANAL DE YOUTUBE

FITXER ADJUNT

CARTELL SESSIÓ 28.04.21

Share This