Notícies

maig 11, 2015
SEMINARI: ANÀLISI DE TEXTOS I DEL DISCURS
Inscriu-t’hi fins al 4 de juny!

Aquest seminari pretén resoldre aquest buit abordant les orientacions més habituals en el tractament de textos: Anàlisi de Contiguts quantitativa i qualitativa, Teoria fonamentada (Grounded Theory) i Anàlisi del Discurs.

L’objectiu del seminari és reconèixer i avaluar les diferents orientacions existents en l’anàlisi de textos i dotar dels coneixements suficients per poder escollir quina de les orientacions és la més adequada per a una determinada pregunta d’investigació i un determinat plantejament teòric.

L’orientació del curs serà eminentment pràctica, centrada en exemples reals d’investigació i en l’utilització del programa ATLAS.ti, específic per a l’anàlisi de textos. El curs va especialment destinat a investigadors/res socials, així com qualsevol altra persona interessada en l’anàlisi de textos i del discurs.

El seminari serà impartit per Joan Miquel Verd (UAB) entre els dies 5 i 19 de juny, amb una durada total de 14h. Tindrà lloc a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB (Antiga Escola d’Empresarials), a l’Avinguda Diagonal 696 de Barcelona.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This