Notícies

març 13, 2019
SEMINARI GRATUÏT SOBRE OBSERVACIÓ DE LES CAMPANYES ELECTORALS A LES XARXES SOCIALS
12 d’abril, a Barcelona

El seminari tindrà lloc divendres 12 d’abril, per la tarda, i tindrà una durada de tres hores -que inclourà una pausa de 15 minuts-. En la primer sessió, en Xabier Meilán farà una presentació dels estàndards i explicarà de forma introductòria com s’observen les xarxes socials en les missions d’observació electoral.

En la segona part de la sessió s’obrirà un debat amb els participants per identificar quins són els principals aspectes que caldria seguir i analitzar en les campanyes electorals en les properes eleccions electorals a casa nostra.  

El seminari és gratuït i està dirigit a persones interessades en l’observació de xarxes socials que tinguin interès en participar en un projecte pilot d’observació d’aquestes en el transcurs de campanyes electorals. Els membres del Colpis que hi vulguin prendre part haurien de fer arribar un missatge a colpis@colpis.cat  (posant a l’assumpte: seminari observació electoral) expressant el seu interès, explicant la seva motivació i adjuntant el seu curriculum. A partir d’aquests elements es farà la selecció de participants, i es comunicarà a cada sol·licitant si ha obtingut plaça.  En la selecció dels i les participants, es tindrà en compte l’experiència o formació prèvia en l’àmbit de l’observació electoral així com qualificacions i experiència en el seguiment de processos polítics i les xarxes socials.
 
El seminari tindrà lloc a la seu de l’Open Society Initiative for Europe (C/ de Sant Eusebi, 29-31 de Barcelona), el divendres 12 d’abril de 16:00 a 19:00 hores.

Share This