Notícies

juny 21, 2021
SEMINARI: JOVENTUT, EDUCACIÓ I PODER. L’EMPODERAMENT JUVENIL ÉS UNA QUIMERA?
Dilluns 05/07 i dimarts 06/07

La posició de les persones joves en els models socials dominants sempre ha estat controvertida. Segurament, entre altres raons que hi poden incidir, hi té molt a veure la pròpia consideració de la joventut vinculada al procés d’emancipació i autonomia. La necessitat de la joventut de fer-se un lloc en la societat adulta establerta és legítima i alhora necessària per a la pròpia societat. Es constata, doncs, una necessitat mútua, no exempta de conflictes, resistència i equilibris de poders.

 

L’objectiu del seminari es contribuir al debat del paper que les persones joves tenen en la societat actual i cercar estratègies que facilitin una societat més inclusiva i equitativa. Amb la voluntat de contribuir a aquest objectiu el seminari s’inicia presentant una proposta de declaració a favor de l’empoderament de les persones joves que el segon dia es sotmetrà a discussió i aprovació, si escau.

 

L’esdeveniment virtual es realitzarà els dies 5 i 6 des de les 9 a les 14 hores en la plataforma Zoom. Es realitzarà en castellà i català amb traducció simultània. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This