Notícies

maig 17, 2011
SEMINARI: ‘LES PETITES NACIONS EN UN CONTEXT DE CRISI. BUSCANT LA SORTIDA’. UOC, amb el suport del Col·legi

El seminari pretén analitzar els factors que han provocat la crisi en diverses petites nacions i quina és la sortida que han triat. El seminari va dirigit a experts i investigadors, però també a empresaris, estudiants i al públic en general. El seminari se centra en els casos de Finlàndia, Grècia, els Països Bàltics, Irlanda i Catalunya.

Alguns dels ponents són Enrico Spolaore (coautor del llibre La mida de les nacions; catedràtic d’Economia a la Universitat de Tufts), Amadeu Altafaj (portaveu d’Afers Econòmics i Monetaris de la Comissió Europea), Dick Roche (ex ministre per a Afers Europeus, Irlanda), Antoni Castells (catedràtic d’Economia a la UB i exconseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya), Jaume Ventura (Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI) i Barcelona GSE), Muriel Casals (professora del Departament d’Economia i d’Història Econòmica de la UAB i presidenta d’Òmnium Cultural) i Carles Sumarroca (president de FemCAT), entre altres.

Gràcies a la col·laboració entre el Col·legi i la UOC, la inscripció dels col·legiats a aquesta activitat és gratuïta.


DATES: 25, 26 i 27 de maig de 2011
LLOC: Edifici MediaTIC, Barcelona (excepte la sessió del 26 de maig a la tarda que es durà a terme al Cercle d’Economia)

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This