DESCOMPTES

GRIMALDI LINES

Logo de GRIMALDI LINES

12% de descompte + diverses ofertes

Grimaldi Lines

Els i les membres del Colpis gaudeixen d'un descompte del 12% en la compra de connexions marítimes de Grimaldi a Itàlia, Sardenya, Crècia, Sicília i Tunísia. S'aplicarà un 10% de descompte en connexions marítimes des de / a Cagliari / Napoli / Palermo; Civitavecchia / Càller / Arbatax.

Aquestes reserves es tramitaran a la web introduint el codi assignat a la casella promocional i que us serà facilitat escrivint a colpis@colpis.cat. 

S’aplica a la compra de bitllets per a les connexions marítimes indicades, sobre la tarifa de passatge del vaixell (adult / nen), suplement d’allotjament (butaca, cabina a compartir i cabina ús exclusiu), vehicle i animals domèstics.
No s aplica ’aplica a les taxes, menjars menjars, assegurança assegurança de cancel lació · de viatge i serveis a bord. L’oferta és acumulable amb totes les ofertes especials actives al moment de la reserva.
Els bitllets emesos amb aquesta oferta no són reemborsables, però poden ser modificats sobre la base de condicions generals vigents de la companyia. El descompte s’aplica a tots els membres de la reserva.
10% de descompte a tots els paquets vacacionals de vaixell i allotjament (hotel o apartament). El descompte s’aplica a tots els membres de la reserva i no s’aplica sobre les taxes, l’assegurança de cancel·lació i altres serveis a bord.
Aquesta reserva es tramiten enviant un correu electrònic a paquetes@grimalditour.com i s’haurà d’acreditar la col·legiació.


Trasmed
Descompte del 20% sobre la millor tarifa disponible a tarifa disponible, a les rutes Península Balears i Inter insulars Balears (Barcelona – València; Mallorca, Menorca, Eivissa i
Formentera).

Exceptuant el període del 15 de juny al 15 de setembre en què s’aplicarà un descompte del 10%.
Queden exemptes de l’aplicació del descompte les dates següents: del 29 de juliol al 7 d’agost, del 12 al 15 d’agost i el dies 20, 21, 27 i 28 d’agost.
El descompte s’aplica sobre el preu de la tarifa (incloent-hi passatgers, vehicles i/o mascotes) més taxes. No s’aplica sobre els càrrecs per emissió Els bitllets emesos amb codi promocional no admeten ni canvis ni anul·lacions. Les reserves no podran ser de més de 4 passatgers i no permet tornades OPEN (obertes). Subjecte a disponibilitat de places.

Les reserves es poden fer mitjançant:
Contactar amb el call center de Trasmed al 96 091 33 16 o enviar un correu electrònic a  ventaspasaje@trasmedgle.com indicant l’acord. Mitjançant les finestretes de les diferents
terminals.
Emissió: Cal presentar acreditació.


Share This