Notícies del Col·legi

SESSIÓ D’ANÀLISI PRÈVIA: ELECCIONS PRESIDENCIALS A FRANÇA

El proper 10 d’abril se celebrarà la primera volta de les eleccions presidencials a França. Per preparar-nos per aquestes eleccions, el COLPIS, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Ciència Política, organitza una sessió prèvia per a conèixer i entrar en el detall del funcionament del sistema electoral francès, el perfil dels candidats que es presenten i l’enfocament de la campanya.

Parlarem de tot això amb Olivier Ramadour, Cònsol General de França; Montserrat Besses, periodista i ex-corresponsal a París i Moussa Bourekba, investigador del CIDOB.

Aquesta sessió tindrà lloc dimarts 15/3, a les 18h, al COACB (C/ Casp, 130. Barcelona).

Assistència: Presencial o en línia, és necessària la inscripció prèvia.

INSCRIPCIONS

Últimes notícies

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

El 28 de febrer de 2022 el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya va tenir l’oportunitat, gràcies a l’editorial Gedisa, de mantenir un interessant col·loqui amb la cèlebre politòloga nord americana, la Dra. Jane Mansbridge, amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Democracia. Amistad y pugna’, editat per Gedisa.

read more
EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

El passat 29 de març el degà, Jordi Pacheco; el director, Antoni Biarnés; el responsable de la Comissió de Gestió Pública, Josep Oller, i Montse Perals, de la Junta del Colpis, van assistir a una reunió amb l’Honorable Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Laura Vilagrà, a qui se li va fer entrega del seu carnet de col·legiada, en la seva qualitat de politòloga.

read more
Share This