Notícies

març 28, 2019
SESSIÓ D’ORIENTACIÓ SOBRE L’OFICI DE CONSULTOR/A EN L’ÀMBIT DE LA CIÈNCIA POLÍTICA I LA SOCIOLOGIA
Dimarts 9 d’abril, al Colpis

Et planteges dedicar-te a la consultoria? No saps si tens el perfil adequat, com hauries de preparar-te o a través de quins canals pots entrar-hi en contacte? O simplement vols saber què pot oferir un/a consultor/a a la teva organització i com treure’n el màxim de rendiment? Sigui quin sigui el teu interès, en aquesta sessió presentarem un món tan fascinant com a vegades mal conegut: el de la consultoria en l’àmbit de la sociologia i la ciència política. Un món que representa nombroses oportunitats de professionalització per a politòlegs/gues i socòlegs/gues, i que aporta alhora eines de transformació i millora per a les organitzacions que treballen al servei dels interessos col·lectius.

En aquesta sessió tindrem la possibilitat de conèixer diferents realitats de consultoria, tant a nivell  de grandària (de la multinacional fins al consultor autònom que treballa en xarxa) com de sectors d’aplicació dels serveis de consultoria. Comptarem amb les següents ponents:
 
– Marta Guillaumet (Deloitte)
– Sílvia Amblàs  (DEP Institut)
– Roser Solà-Morales (La Malla. Consultoria social)

Serà el dimarts 9 d’abril, a les 18:00, al Colpis. La sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia en el següent FORMULARI


ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

Share This