Notícies

octubre 25, 2019
SESSIÓ D’ORIENTACIÓ: TREBALLAR A LES INSTITUCIONS EUROPEES
Dilluns 28 d’octubre a les 16,30h al Colpis

El proper dilluns 28 d’octubre, el Colpis ofereix una nova sessió d’orientació laboral, en aquest cas sobre com accedir a treballar a les institucions europees, a càrrec de Josep Maria Ribot.

 

Actualment director de Recursos a la Direcció General de la Presidència del Parlament Europeu, Ribot coneix bé les institucions europees, gairebé des dels seus inicis, ja que va començar a treballar al Parlament Europeu com a funcionari l’any 1992. Des de llavors, ha passat pel Servei de Premsa de Madrid, ha estat cap de l’oficina del PE a Barcelona, Conseller a la Direcció de Relacions amb els parlaments nacionals i Cap d’Unitat de Recursos Humans de la Direcció General de Presidència del PE, a més de col·laborar en nombrosos mitjans de comunicació sobre la Unió Europea.

 

Com a membre veterà del Colpis i gran coneixedor de les institucions europees, ens podrà explicar de primera mà les vies d’accés per a treballar-hi, els pros i els contres, l’evolució de la institució amb el pas del temps i la seva experiència personal, entre altres, per als politòleg(ue)s i sociòleg(ue)s que es plantegen aquest futur professional.

 

La sessió d’orientació tindrà lloc dilluns 28 d’octubre, a les 16,30h a la seu del Colpis (c. Roger de Llúria, 155-157 entl. 1a) de Barcelona.

 

L’entrada és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament, però cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

Share This