Notícies

març 22, 2020
SESSIÓ D’ORIENTACIÓ: TREBALLAR A ORGANISMES INTERNACIONALS
Dimecres 18 de març, a la seu del Col·legi

El proper dimecres 18 de març, el Col·legi ofereix una nova sessió d’orientació laboral als/les seus/ves membres, en aquest cas sobre com accedir a treballar a organismes internacionals, a càrrec de Yolanda Alcoceba.  

Yolanda Alcoceba és politòloga, especialitzada en cooperació al desenvolupament i institucions. Actualment, és Responsable de noves estratègies de finançament i partenariat a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya, de manera que compta amb un coneixement profund del funcionament de les principals agències de Nacions Unides i del Banc Mundial així com d’altres entitats d’àmbit europeu.

 

Com a bona coneixedora dels organismes internacionals, Yolanda Alcoceba ens podrà explicar de primera mà les vies d’accés per a treballar-hi  per als politòleg(ue)s i sociòleg(ue)s que es plantegin aquesta opció per al seu futur professional.

 

La sessió d’orientació tindrà lloc dimecres 18 de març, a les 18h a la seu del Col·legi (c. Roger de Llúria, 155-157 entl. 1a) de Barcelona.

 

L’entrada és lliure fins a completar l’aforament, però cal inscripció prèvia en aquest enllaç

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

Share This